Overig trendy bierwijzeronline

Op dit moment zijn er verschillende bieren op de markt die gezien kunnen worden als trendy bieren. Zo worden deze bieren door vele liefhebbers gedronken en zijn de bieren verkrijgbaar in vele verschillende supermarkten en speciaalzaken. Op deze pagina lees je meer over de verschillende trendy bieren van dit moment.

Desperados

Desperados is een speciaal soort bier dat net iets anders smaakt dan standaard bier. Dit komt omdat men bij het brouwen van Desperados een aroma van tequila aan het bier toevoegt. Hierdoor heeft Desperados een wat meer zoete smaak, in tegenstelling tot andere biersoorten. Desperados wordt gemaakt van lager bier en bevat een alcoholpercentage van 5,9%. Omdat het bier wat zoeter en frisser is dan standaard bier, wordt desperados voornamelijk gedronken in de zomer of bij warm weer in het voorjaar.

Cerveza_coronaCorona

Corona is een biermerk van een Mexicaanse bierbrouwer. Hoewel velen denken dat Corona een Spaanse biersoort is, is dit dus niet waar. Wat Corona anders maakt dan standaard bieren, is het feit dat er bij de productie van Corona minder gerst en hop wordt gebruikt. In plaats van deze ingrediënten, worden er wat goedkopere ingrediënten gebruikt zoals maïs en rijst. Hierdoor heeft het bier een wat meer neutrale smaak, dat vaak versterkt wordt door een stukje limoen of citroen in de flessenhals te zetten. Corona wordt door de neutrale, zachtere smaak voornamelijk gedronken door jongeren.

Radler

Radler is een speciaal soort bier dat voornamelijk gedronken wordt in de zomer. Hoewel velen denken dat Radler hetzelfde is als fruitbier, is dit niet waar. Radler wordt namelijk niet gemaakt met fruitextracten, maar met limonade. Zo bestaat Radler voor de helft uit bier en voor de helft uit limonade, waardoor het bier vergelijkbaar is met een soort frisdrank met een laag alcoholpercentage. Omdat het bier een frisse en zachte smaak heeft, wordt het vooral gedronken op warme zomerdagen.

Geef een reactie

Naam*
Email*
Url
Your message*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>