wonderbaarlijk bier doet je hersenen beter werken

Categorieën:Biernieuws
Joey

Onder invloed van alcohol kunnen mensen heel veel dat is landelijk bekend, dat ze alles de volgende dag vergeten zijn is ook bekend.
Onderzoekers van de Amerikaanse Universiteit illinois in Chicago hebben ontdekt dat 0.75 promille aan alcohol helpt om creatief problemen op te lossen.

In 2012 werdt er door het vakblad een onderzoek gedaan, 2 groepen kregen 3 woorden waarmee ze andere woorden moesten verbinden, zo kan het wordt ‘koffie’ worden verbonden met ‘boon’en ‘bar’.
de ene groep was nuchter en de andere groep was onder invloed van 0.75 promille, de groep die onder inlvoed was kon meer antwoorden bedenken en werkte sneller en de oplossingen gaven blijk van meer inzicht.

Dit leidde tot de nieuwe bier soort “The Problem Solver“, het gaat om flessen van 75 cl, met een alcohol percentage van 7.1 procent.
Wie zon pintje naar binnen giet bereikt zon optimale creativiteit.

bron : newsmonkey

Author:

Geef een reactie

Naam*
Email*
Url
Your message*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>